Se & gjøre

Campingen

Vi har et stort lekeområde med blant annet 2 trampoliner, stor lekebåt, pyramide, disser, rutsjebane, volleyball-, basketball-, fotball- og skotthyllbane. Gratis utlån av utstyr til ballaktiviteter og skotthyll. Vi har en stor lavvo med plass til opp til 80 personer som står åpen for våre kunder. Lavvoen benyttes som samlingspunkt for arrangementer som pinse, St. Hans, kaffe- og vaffelsalg i helgene og annet.

Se bilder…

Turområde

Et utmerket turterreng som passer godt for en familietur, men også for de som ønsker mer utfordring ved å bruke fjellene rundt oss. Mange varder og fjelltopper står bare å venter på å få besøk. På flere av dem er det kasse med besøksbok. Noen av stiene er også framkommelige med sykkel og barnevogn. Spørr oss gjerne om turtips.

Se bilder…

Fisking og bading

Vi har en stor badekulp i tilknytning til campingplassen. Kort gangavstand.

Se bilder…

Bær og sopp

Et utmerket tur- og bærterreng hvor man kan høste godt av naturens goder i sesongen. Her finner man blåbær, tyttebær, krekling, multe og andre bær som er glad i fjellterreng. Er man soppkjenner så skal man ikke lete lenge før man treffer på noen delikatesser på høsten.

Se bilder…

Skiløyper

Barnevennlig skiterreng med oppkjørte løyper rett fra plassen. Merket løyper ut fra begge sider av vegen. Vi tar forbehold om vær og føreforhold. Parkering for dagsturister på plassen mot parkeringsavgift kr 45,- per dag.

Se bilder…

Skibakke

En liten akebakke med skitrekk er til gratis bruk for våre gjester. Skitrekket er i drift etter pågang i helgene om vinteren.

Se bilder…

Nærområdet

Det er mye som skjer i kort kjøreavstand fra campingplassen. Svorkbygda Ungdomslag har jevnlig arrangementer i bygda. Knyken Skisenter har god tilbud for vinter og sommersport. Det er mye som skjer i Fannrem og Orkdal. Ta en titt for utvalgte lenker under ”Lenker” i hovedmenyen. Vi vil holde oppdatert om arrangementer i nærområdet under ”Nyheter”.

Se bilder…

Langveisfarende

Hvert år får vi besøk fra alle verdens hjørner. Her er et knippe bilder av noen av eventyrerne som har besøkt oss på Høgkjølen. Lengste kjøreturen så langt er paret fra Kina som hadde kjørt bil helt fra Hong Kong.

Se bilder…

Arrangementer

Det er stadig noe som skjer hos oss. Her er noen bilder fra tidligere arrangementer på campingen.

Se bilder…