Webkamera

Påska er over for i år og selv om skiføret ble så som så, så hadde vi flott vær på Høgkjølen hele påska. Det var mange som tilbringte påska sammen med oss på Høgkjølen Fjellcamp, og det var koselig med så yrende folkeliv i sola. Håper all kom seg trygt hjem i ferietrafikken.

Nordlys fra webkamera mot Omnsfjellet

Nå kan du også følge med på hvordan været og føret er på Høgkjølen til en hver tid. Norsk Luftambulanse har satt opp to værkameraer hos oss for at flygerne deres skal kunne se om det er mulig å fly. Bildene er av svært høy kvalitet. De viser innkjøringen til campingplassen og Omnsfjellet i nord, og Vardfjellet og masta mot vest. Vi har fått lov til å dele bildene på hjemmesida vår. Vi har laget en egen side som vi har kalt "Vær og føre" i toppmenyen. Der finner man begge kameraene og vi har også lagt til linker til våre turforslag på ut.no og løypekart over skiløypene våre. Bildet her er et blinkskudd kameraet mot Omnsfjellet tok av nordlyset tidligere i vinter.

Vi er takknemmelige for at vi får bruke bildene til Norsk Luftambulanse. De gjør en kjempejobb med å redde liv hver dag. Liker du bildene fra kamerane må du gjerne være med på å sørge for at de kan fortsette med å redde liv i årene som kommer med å gi de støtte ved å følge liken her.