Vinterstemning på Høgkjølen

Vi fyrer i den nye lavvoen lørdag 31/1. Ta turen innom for hygge, stekte vafler og bålkokt kaffe fra kl 13 til 15.

Skiløypene er oppkjørt og du kan se kart ved å følge linken her.

Løypene er endret noe etter at vi begynte å preparere med tråkkemaskin. Vi har laget en runde som vi kaller ”Kjølen Rundt”. Den går i hovedsak rundt Kjølen Naturreservat og med start og mål på Høgkjølen Fjellcamp blir den på 10 km. Løypa går i snøsikkert, rolig terreng uten bratte bakker og anbefales spesielt hvis det blåser mye på fjellet. Den tradisjonelle løypa mot Knippfjellet /Omnsfjellet kjører vi opp til Blomlihytta. Nytt av året er at vi har lagt returen om Fjellkirka og videre tilbake til hovedløypa. Denne turen blir også ca 10 km med utgangspunkt i campingen.

På sørsida av E 39 kjører vi som før løype til mobilmasta (415 moh) vest for campingen. Ved mobilmasta ligger det ei turbok som vi håper så mange som mulig skriver seg inn i. Det blir en liten premie til de med flest turer dit. Det er ikke for sent å bli med i konkurransen. Tur/retur mobilmasta er ca 5 km.

Ring gjerne 417 68 386 for vær og føremelding.

Skibakken er også preparert og ligger klar til bruk og det er fine forhold i bakken. Skitrekket kjøres på dugnad og vi har en god stab av godkjente heiskjørere blant våre gjester. De har vært flinke til å dele ansvaret seg i mellom og vi håper dette fortsetter også i denne sesongen. Er det flere som ønsker å stå heisvakt må man ta kontakt med oss på Høgkjølen Fjellcamp og vi vil gi nødvendig opplæring og godkjenning.

Vi har noen ledige vognplasser. Et par av dem er helt innflyttingsklare med både vogn og spikertelt, men vi har også ledige plasser for egen vogn eller bobil. Kom gjerne innom for en titt eller ta kontakt på telefon eller epost.

God helg og velkommen til fjells!

Løypemaskina setter spor ved Blomlihytta