Vinterferie

Det har vært nydelig på fjellet den siste tida! Til helga starter vinterferien for de fleste i området og vi håper på at det blir noen fine dager på Høgkjølen. Det er godt med snø og selv med litt mildvær i langtidsvarslet så skal det være fine forhold for ski og annen vinteraktivitet. Vi har brøytet opp rikelig med bobilplasser og parkeringsplasser for dagsturbesøkende.

Kort vei til fine skiturer fra hytteneNyinnredet hytte med komfortabel køyeseng og sovesofa

Den siste tida har vi innredet og gjort ferdig hytte nummer 4 innvendig. Den ligger lengst fra sanitærbygget i forhold til de tre andre hyttene, men den ble riktig så koselig med bred køyeseng og en god sovesofa. Det gjenstår litt justering på terrasen til sommeren, men den er klar til å tas i bruk nå. Ta kontakt på tlf: 417 68 386 om du ønsker å bestille denne hytta eller noen av de andre. Flere bilder og info finner du på siden Priser her. Merk at vi i forbindelse med introduksjonen til den nye hytta har døpt om hyttene slik at hytte nummer 1 er nærmest sanitæranlegget osv. Vi har også fortsatt ledige bobilplasser i vinterferien. Bare ta kontakt om du ønsker å bestille plass.

Nypreparerte løyper i strålende værFlott vintervær med Ruten i bakgrunnen. Foto: Hans Vidar Rønningen

Ønsker du ytterligere info eller har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med vertskapet, gjerne på telefon 417 68 386.

Vi ønsker alle ei kjempefin vinterferie og velkommen til Høgkjølen Fjellcamp!