Vinterferie

Vinterferien er godt i gang på Høgkjølen og vi har hatt ei flott første helg med fint vær og mye aktivitet. Værmeldinga er noe vekslende, men det ser ut til at vi stort sett får en nokså fin vinterferie.

Løypene blir kjørt opp etter behov og følg med på Skimoods sitt live løypekart for å se hvor det sist er kjørt. Er forholdene fortsatt fine etter forrige dag kan det være at vi lar løypemaskina få hvile en dag. Det er fine forhold i skibakken og det blir nok mye aktivitet der i dagene framover.

Ønsker dere å ta turen innom med bobil så har vi noen plasser ledig. Ring oss på tlf. 417 68 386 for å reservere plass. Vi har også hytter og rom ledig om dere vil tilbringe noen dager i fjellet. Se priser og beskrivelser i menyen "Priser". Ring oss på tlf. 417 68 386 for å reservere.

Værkameraet til Norsk Luftambulanse har vært nede en stund, men de har nå montert opp nytt kamera. Gå til siden "Vær og føre" for å se live bilde fra campingen. Liker du tjenesten så gi gjerne et bidrag til Norsk Luftambulanse for deres arbeid med å redde liv.

Lørdag 22/2 fyrer vi opp i lavvoen og selger vafler og bålkokt kaffe mellom kl 13 og 15. Ta turen innom for litt hygge rundt bålet.

Vi ønsker alle en flott vinterferie!

LøypekjøringLedige hytter og bobilplasser