Turbok og isfiske

Vi går inn mot ei ny helg og vi minner om turbokkonkurransen som pågår. Ta turen opp til mobilmasta og skriv deg inn i turboka for hver tur. Vi har premiering for tre forskjellige klasser. Er du den med flest besøk når sesongen er over, har du sikret deg en premie. Det har vært god deltakelse hittil og vi håper dette vil fortsette. Til nå er det Nils Ole Hjelen som har flest besøk. Han har virkelig gått inn for seieren i år, så spørsmålet er: Vil noen ta opp kampen? Konkurransen fortsetter fram til 20. mai 2013.

Nils Ole Hjelen med turboka på mobilmasta. Foto: Kai Rune Hjelen

Søndag 2/3 arrangerer Svorkbygda Ungdomslag isfiskekonkurranse på Vasslivatnet. De ønsker god konkurranse så det er bare å stille opp. Påmelding er fra kl 11 og konkurransen pågår fra kl 12 til kl 14. Deltakeravgift er 100 kr per hull for voksne og 50 kr per hull for barn. Det vil være kiosksalg ved arrangementet. Skitt fiske! NB! Isfiskekonkurransen er desverre avlyst pga været.

Bildearkivet er nå oppdatert med noen nye bilder fra vinterferien. Håper det også denne helga blir mange folk på plassen. Velkommen til Høgkjølen Fjellcamp!