"Treff på midten" og St.Hansfeiring

Denne helga ønsker vi igjen velkommen til Norsk 2CV-klubb og deres "Treff på midten" her hos oss på Høgkjølen Fjelcamp. Vi syntes det var veldig gøy i fjor da veteranbilene tilbringte St.Hansfeiringen her. Jan Ove Rønning har igjen laget et veldig fint program for helga for både deltakere på treffet og faste gjester på plassen. Det blir aktiviteter for store og små på plassen med quiz også blir det morro å se på bilene konkurrere i "fjellkampen". På lørdagskvelden tyvstarter vi St.Hansfeiringen med grilling og bålfyring for alle gjester på Høgkjølen Fjellcamp. Ta med egen mat og drikke så stiller vi med varme griller. Det blir også premieutdeling for quizen tidligere på dagen og for "fjellkampen". Dette blir ei helg med mye aktivitet på Høgkjølen, så vi håper mange tar turen til fjells!

En av øvelsene var å ballansere bilen på ei bilvippe

Programmet for treffet er som følger:
Fredag:
Folk ankommer og losjeres inn.
Sosialt samvær ved lavvoen utover kvelden.
Lørdag:
10.00 - Treffdeltakerne skal ut på felleskjøring. De skal besøke skimuseum, Orkangerdagene der de stiller ut bilene en times tid mens de ser på gamle trehus og spiser lunch. Så får de omvisning på Bårdshaug herregård. Etter omvisningen er det fritt frem for å la bilen stå og rusle innom butikken etter grillmat til kvelden.
10.00 - 15.00 - Man kan hente seg skjema for quiz for gjestene på campingen ved hovedhuset slik at man kan tyvstarte den teoretiske delen.
15.00 - 16.00 - Start på aktivitetene for quizen. Møt opp, dette blir gøy.
15.00 - 16.00 - Treffdeltakerne kommer tilbake til campingen.
16.00 - Konkurranser for treffdeltagerne. Møt opp som tilskuere. Dette var veldig morro i fjor og det blir noen artige konkurranser i år også.
19.00 - Felles grilling og premieutdeling. Sosialt samvær videre utover kvelden.
Søndag:
Mulighet for en gåtur opp til Eggatjønna for de som vil. Ca. 2 km tur-retur i lett terreng.
Nedrigging og hjemreise.

De oppmøtte til "Treff på midten" linet opp ved lavvoen