Teater og fest

Svorkbygda Teaterlag inviterer til siste visning av teaterforestillingen "Boeing Boeing" med påfølgende fest i Svorkbygda Ungdomshus som ligger like nedi svingen for Høgkjølen Fjellcamp, lørdag 1. juni kl 19. Forestillingen er en ellevill farse med mange forviklinger. Det er absolutt god underholdning å få med seg. Etter forestillingen spiller den innleide trubaduren Mr. Gee opp til fest i ungdomshuset. Det ligger an til å bli god stemning for de som møter opp! Er det interesse for samkjøring ta gjerne kontakt med oss på campingen så kan vi hjelpe til med å organisere.

Svorkbygda Ungdomslag setter opp forestillingen "Boeing Boeing".

 

Lørdag 1. juni fyrer vi opp i lavvoen igjen og selger vafler og bålkokt kaffe fra kl 13 til kl 15. Vi satser på at det blir nok ei fin helg på Høgkjølen!

Vi kan også opplyse om at i St. Hans-helga vil det bli mye liv på plassen. I tillegg til grilling og bålfyring vil det være et landstreff for Citroen 2CV fra fredag til søndag. De har planer om litt aktiviteter på plassen som det også vil være mulig for våre gjester å delta i. Vi vil også holde premieutdeling for turkassa vi hadde ved mobilmasta i vinter. Det var meget god deltagelse og det ble stor kamp mot slutten om å ha flest turer. Vinnerne vil bli annonsert under grillinga lørdag kveld i St. Hans-helga. Hold av denne helga til en tur på Høgkjølen!

Landstreff for Citroen 2CV på Høgkjølen Fjellcamp St.Hans-helga