St. Hans-feiring og Citroen 2CV treff

Nå nærmer St.Hans-helga seg og vi gleder oss til ei livat helg på Høgkjølen Fjellcamp. Norsk 2CV klubb har treffet "Treff på midten", som det første treffet i Sør-Trøndelag på mange år. De blir fra fredag til søndag og kommer nok til å sette sitt preg på plassen. De har blant annet med seg dansegulv og lydanlegg som vil bli satt opp ved lavvoen. Det blir mulighet for en svingom både fredag og lørdag, og det vil også være instruktører fra "Dans med oss - Trondheim" til stede. Lørdag vil de ta seg en kjørerunde til Løkken og Orkanger først på dagen, deretter blir det konkurranser og aktiviteter her på plassen før grillinga på kvelden. Det vil også være en publikumskonkurranse for folk på plassen som vi vil komme nærmere tilbake til.

Lørdag kveld blir det St.Hans-bål og grilling ved lavvoen. Ta med mat og drikke selv så holder vi varme griller. Det blir også premieutdeling for konkurransene tidligere på dagen samt for turboka vi hadde ved masta i vinter. Det skal sies at det var god deltakelse på turboka og kamp til siste slutt om seieren. Etter maten blir det litt aktiviteter for store og små (kanskje noen drar igang en skotthyllkamp?) og "Dans med oss - Trondheim" spiller opp til dans. Vi håper dette skal bli ei innholdsrik og artig helg! Under følger programmet for helga.

Fredag 21. juni:

Norsk 2CV klubb ankommer og etablerer seg til ”Treff på Midten”. Mulighet for å besiktige bilene. Skotthyllbanen er rydda og klar til å tas i bruk. Håper noen med erfaring vil dra i gang litt spill! Musikk og dans, og med instruktører fra ”Dans med oss – Trondheim” for de som har lyst til å lære.

Lørdag 22. juni:

Kl. 1500-1700 Påmelding og start på publikumskonkurranser relatert til 2CV treffet ved det røde uthuset. Premie til vinner.
Kl. 1700: Konkurranser for 2CV klubben med bl. a. bilslalom på innfartsvegen til campingen. Møt opp og se på.
Kl. 1900: St Hans bål og grilling for alle ved lavvoen. Vi setter opp telt og sørger for varme griller. Ta med mat og drikke selv.
Premieutdeling for konkurransene samt turboka fra i vinter
Div leker.
2100-0030 Spiller til dans på platting ved lavvoen.

Velkommen til St.Hans-feiring på Høgkjølen Fjellcamp!

Landstreff for Citroen 2CV på Høgkjølen Fjellcamp St.Hans-helga