Skoglyfarmen 2013

Skoglyfarmen 2013

Til helga (7.-8. september) er det klart for Skoglyfarmen 2013 i Svorkbygda. Begge dager er det arrangement fra kl 11-16. Dette blir ei familiehelg med bedriftskamp, grendastrid og morro for store og små. Temaet er ikke ulikt TV2's realityshow "Farmen", hvor det blir en reise til en gård tilbake i tid. Det vil være mange dyr der med mulighet for hesteridning og mange aktiviteter anno slutten av 1800-tallet/begynnelsen av 1900-tallet. Det vil også være marked med salg av mat og håndarbeid.

Lørdag er det bedriftskamp. Dette blir en tvekamp hvor flere bedrifter stiller med lag for en veldedighetskamp. Øvelsene er mange og krevende, så det blir spennende og god underholdning! Konfransier Hans Kristian Sæterbakk vil skape god stemning.

På kvelden lørdag fra kl 21-01 spiller Full Rulle opp til fest og plattdans. Det vil bli god stemning og muligheter til å få svingt på dansefoten. Vi ordner med gratis transport både til og fra festen ved henvendelse til oss.

Søndag er det i tillegg til markedet og alle aktivitetene, grendastrid. Grendene i området stiller med hvert sitt lag og møtes til en prestisjetung kappestrid. Høgkjølen Fjellcamp stiller også i år med lag og vi trenger deltakere til laget vårt! Vi trenger 2 barn og to voksne og kanskje noen reserver til vårt lag. Gi oss beskjed innen fredag om du er klar for å gå i strid for Høgkjølens ære! Det er øvelser for alle, så ikke vær redd for å bli med. Ring oss, send epost eller meldig om du er klar for kamp. Om det blir for mange påmeldinger, som det selvfølgelig blir, tar vi en uhøytidlig konkurranse lørdag ettermiddag/kveld for å avgjøre hvem vi sender i striden! Her er en link til en liten teaser for hva som venter!

Svorkbygda er bygda vi her på Høgkjølen har tilhørlighet til og vi gleder oss til ei aktivitetsfull helg i nærområdet. Hele arrangementet foregår ved Svorkbygda Ungdomshus som ligger bare 5 km fra Høgkjølen mot Fannrem. Vi håper at mange tar turen for ei livat helg for både små og store!