Skiføre og 3G-dekning

Det er gledelig å se at så mange har tatt turen til Høgkjølen Fjellcamp i vinterferien. Det har vært flotte forhold i fjellet og vi ser fram mot siste del av vinterferien. Skiløypene og bakken er kjørt og i god stand.

Vi har fått høre fra flere av våre gjester på plassen at de nå har 3G internettdekning med Netcom abbonement. Både Telenor og Netcom tilbyr høyhastighets mobilt bredbånd til sine kunder her på Høgkjølen Fjellcamp. Ice.net har også dekning på plassen, men med noe lavere hastighet.

Her er en liten oppdatering på hvilke løyper vi har kjørt. Ei løype går i åpent terreng opp mot Kneppfjellet/Omsfjellet og er ca 4 km en veg. Ei annen løype går slakt i glissen fjellskog østover til du ser ned i Dorodalen og svinger i ei sløyfe tilbake. Ca 8,5 km. Begge disse kan fint legges sammen til en tur og befinner seg altså på nordsiden av E 39. Den siste løypa befinner seg på sørsida av E 39, og går i noe mer kupert og variert terreng i retning Vardfjellet. Passerer mobilmasta sør for Svorksjøan og går i ei sløype på ca 7 km. Vi jobber for tiden med å prøve ut trasseer og det kan bli endringer etter hvert.

Her er kart over løypene fra Guler Sider:

Skiløype Kneppfjellet/Omnsfjellet

Skiløype retning Dorodalen

Skiløype retning Vardfjellet

 

På veg mot Kneppfjellet