Randis sveler

Nå har skolen startet opp igjen de fleste steder og det ser ut til at vognene som har vært ute på sommerferie har kommet tilbake til Høgkjølen. Yr.no har meldt strålende vær til helga, så vi håper mange tar turen opp på fjellet. Lørdag 24/8 selger Randi og Finn sveler og bålkokt kaffe i lavvoen fra kl 13 til kl 15. Kanskje blir det muligheter til et slag med hestesko eller skotthyll også?

Frodig i myra

Det ser ut til å være slutt på multesesongen, men skogen og myrene er likevel det reneste matkammer om dagen med blåbær, krekling, skinntryter, tyttebær, sopp og sikkert mer! Ta med ungene en tur i marka og plukk desserten for kvelden. Selvplukka/fanget mat smaker best!

Minner også igjen om at det helga 7.-8. september er Skoglyfarmen i Svorkbygda. Dette blir ei familiehelg med bedriftskamp, grendastrid og morro for store og små. En liten teaser til arrangementet kan du se ved å følge linken her. Det vil også være fest med liveband på lørdagskvelden. Kommer tilbake med mer informasjon, men sett av helga. Svorkbygda Ungdomshus ligger rett nede i svingen bare 5 km fra Høgkjølen Fjellcamp. Følg linken her for facebookinvitasjonen til arrangementet.