Påsken 2023

Vi har hatt en fantastisk start på påsken med kaldt om natta og strålende sol om dagen. Det er masse snø i fjellet og flotte skiforhold. Palmehelga ble knallfin og nå ser vi fram mot resten av påskeuka. Meteorologene spår fint vær videre i påsken og værvarselet til Yr.no viser at det fine været nok fortsetter over påske. På Høgkjølen Fjellcamp blir det en tradisjonell påskefeiring. Både skibakken og løypene blir preparert etter behov hele påsken. Sporing på løypemaskina finner du hos Skimoods her.

Nordlys over OmnsfjelletGod stemning under påskeskirennet i 2018

Minner om turbokkonkurransen til Masta som fortsetter fram til pinse. Langs løypene er det mange fine «solplasser» hvor man kan grave seg ned og eventuelt lage bål og hygge seg. Gapahuken ved Eggatjønna er også et nært og fint turmål for små og store fjellfolk.

Det blir servering av vafler og bålkokt kaffe i lavvoen i morgen, tirsdag 4/4, mellom kl 13-15. Mandag 2.påskedag blir det Randis sveler og bålkokt kaffe i lavvoen mellom kl 13-15. Velkommen innom for litt hygge rundt bålet.

Påskeaften blir det skirenn hvor alle kan delta. Morsomme øvelser undervegs. Vi vil legge ut mer informasjon om rennet om noen dager, men opplegget vil bli mye det samme som i fjor med første start kl 15:00.

For å sikre god framkomlighet og trivsel på campingplassen i påsken må vi be om at alle dagsturister og besøkende til fastcampere benytter parkeringsplassen ved innkjøringen. Parkeringsplassen er åpen fra 0800-2300. P-avgiften er kr 55,- pr dag som kan betales med Vipps til Vippsnummer 141704, kontant i selvbetjeningskassa, eller med bankkort i resepsjonen. Ha gjerne kvittering fra Vipps klar når dere kommer til parkeringsplassen på de store utfartsdagene, så blir det bedre flyt i trafikken.

I skrivende stund har vi noen ledige bobilplasser. Hyttene er fullbooket, men vi har et rom med familiekøye som foreløpig er ledig noen dager. Ring oss på telfon 417 68 386 for bestilling av rom eller oppstillingsplass for bobil.

Servering i lavvoen tirsdag og mandagKveldsstemning over Fossfjellet

For ytterligere info eller spørsmål, ta kontakt med vertskapet, gjerne på telefon 417 68 386.

Vi ønsker alle ei kjempefin påske og velkommen til Høgkjølen Fjellcamp!