Påsken 2019

Vi har hatt en fantastisk start på april med kaldt om natta og strålende sol om dagen. Snøforholdene har også holdt seg godt og vi har hatt fine skiforhold. Nå er det klart for påske på Høgkjølen. Meteorologene spår strålende vær i påska og værvarselet til Yr.no viser flott langtidsvarsel for Høgkjølen. På Høgkjølen Fjellcamp blir det en tradisjonell påskefeiring. Vi har godt med snø og fine forhold. Både skibakken og løypene blir preparert etter behov hele påsken. Sporing på løypemaskina finner du hos Skimoods her.

I skibakken har vi kjørt på en del snø de siste dagene så vi håper den skal tåle strålende sol og mye aktivitet. Alle løypene er også blitt kjørt jevnlig den siste tiden så det er god base til å tåle litt varme.

Arbeid med å utvide sesongen i skibakkenFine løyper rundt om Masta

Minner også om turbokkonkurransen til Masta som fortsetter fram til pinse. Langs løypene er det mange fine «solplasser» hvor man kan grave seg ned og eventuelt lage bål og hygge seg. Gapahuken ved Eggatjønna er også et nært og fint turmål for små og store fjellfolk.

Påskeaften blir det skirenn hvor alle kan delta. Morsomme øvelser undervegs. Vi håper også at vi en gang i løpet av påsken skal koke kaffe og servere Randis sveler i lavvoen, men dette kommer vi tilbake til.

For å sikre god framkomlighet og trivsel på campingplassen i påsken må vi be om at alle dagsturister og besøkende til fastcampere benytter parkeringsplassen ved innkjøringen. Parkeringsplassen er åpen fra 0800-2300. P-avgiften er kr 40,- pr dag som kan betales i selvbetjeningskassa, med Vipps eller med bankkort i resepsjonen. Ha gjerne kvittering fra Vipps klar når dere kommer til parkeringsplassen på de store utfartsdagene, så blir det bedre flyt i trafikken. Vår Vipps-kode er 141704. I resepsjonen kan du også få byttet alle typer propanflasker og kjøpe ved til bålet.

I skrivende stund har vi noen ledige bobilplasser og ledige hytter i påska. Ring oss på telfon 417 68 386 for bestilling av hytte eller oppstillingsplass for bobil.

Vi har ledig hytte noen dager i påska. Ta kontakt for bestilling.Dyreliv i skogen

For ytterligere info eller spørsmål, ta kontakt med vertskapet, gjerne på telefon 417 68 386.

Vi ønsker alle ei kjempefin påske og velkommen til Høgkjølen Fjellcamp!