Påsken 2018

Påske på Høgkjølen

Påsken nærmer seg og vi har forhåpentligvis gjort unna uværet. Nå venter det fine påskeværet. På Høgkjølen Fjellcamp blir det en tradisjonell påskefeiring. Vi har rikelig med snø og svært fine forhold. Både skibakken og løypene blir preparert etter behov hele påsken og vi fortsetter også etter påske så lenge snøen holder. Sporing på løypemaskina finner du hos Skimoods her.

Minner også om turbokkonkurransen til Masta som fortsetter fram til pinse. Langs løypene er det mange fine «solplasser» hvor man kan grave seg ned og eventuelt lage bål og hygge seg. Gapahuken ved Eggatjønna er også et nært og fint turmål for små og store fjellfolk.

Påskeaften blir det skirenn hvor alle kan delta. Morsomme øvelser undervegs med blant annet «skiskyting». Vi håper også at vi en gang i løpet av påsken skal koke kaffe og servere Randis sveler i lavvoen, men dette kommer vi tilbake til.

For å sikre god framkomlighet og trivsel på campingplassen i påsken må vi be om at alle dagsturister og besøkende til fastcampere benytter parkeringsplassen ved innkjøringen. Parkeringsplassen er åpen fra 0800-2300. P-avgiften er kr 40,- pr dag som kan betales i selvbetjeningskassa, med Vipps eller med bankkort i resepsjonen. I resepsjonen kan du også få byttet alle typer propanflasker og kjøpe ved til bålet. I skrivende stund har vi noen ledige bobilplasser og ledige hytter i palmehelga.

For ytterligere info eller spørsmål, ta kontakt med vertskapet, gjerne på telefon 417 68 386.

Vi ønsker alle ei kjempefin påske og velkommen til Høgkjølen Fjellcamp.