Påskeferie 2014

Nå er det like før påskeferien er her og vi gleder oss til å se mange folk i fjellet. Det har vært litt mildvær den siste tiden som har tæret litt på snøen, men det ligger fortsatt mye snø i fjellet. Vi håper skiføret holder seg og at bakken vil være i stand til aktivitet. Vi håper værgudene er med oss, selv om det nok er for mye å håpe på en like flott påske som vi hadde i fjor.

Vi minner om at vi fortsatt har ledig hytte, rom og campingvogn for de som ikke har fast vogn på plassen. Prisene er de samme som står på hjemmesida under Priser/Tjenester. Ved leie av hytte, rom eller campingvogn over 5 dager i påskeuka gir vi 20% rabatt.

Vi har også god kapasitet for drop-in bobiler. Påskepris for bobil er kr 180,- per døgn uten strøm og kr 210,- med strøm.

Vi regner med at det som vanlig blir stor utfart hos oss i påskeuka og vi vil ha stor kapasitet for parkering klar. Dagsparkering koster kr 40,- per dag. Av hensyn til at det er svært mange som er i vognene sine i påska, ber vi om at besøkende til våre faste gjester benytter dagsparkeringa for dagsbesøk.

Vi regner med at det blir stor aktivitet på plassen i påskeferien og vi vil være med å bidra til aktivitet. Vi kjører opp løyper etter behov og heisen i bakken blir kjørt på dugnad som vanlig. Vær flinke til å avløse hverandre slik at det ikke blir de samme som blir stående heisvakt i time etter time.

Påskeaften blir det påskeskirenn for små og store. Vi kommer tilbake med praktisk info, men sett av dagen til felles aktiviteter.

Velforeninga inviterer til årsmøte ved lavvoen fredag 18/4 kl 15:00. Forslag til saker på årsmøtet må være sendt til styret innen 11/4. Se oppslag på toalettbyggene for mer info.

Da gjenstår det bare å ønske alle velkommen til fjells og ei riktig god påske!

Fortsatt snø i fjellet