Påska 2017

Jon Olav ute og tester skiene uka før påske

Vi er klare for påske på Høgkjølen Fjellcamp. Det har vært mye mildvær den siste tiden og det har minket betraktelig på snøen. Vi håper alikevel at alle skal få ei fin påske i fjellet. Det ligger fortsatt mye snø oppe i Slettfjellet og Omnsfjellet. Best er det på sørsiden av campingen rettning masta, Vardefjellet og Slettfjellet. Der kan man fortsatt gå sammenhengende på ski uten å krysse bare partier. Nord for campingen mot Kneppfjellet, Fossfjellet og Omnsfjellet må man belage seg på å krysse bare partier på vei over myra, men oppe i fjellet er det bra med snø. Slår værmeldingen til og endres litt i vår favør kan vi også få nysnø mandag og tirsdag.

Vi har god plass til parkering for de som ønsker å ta seg en tur i fjellet. Parkering koster kr 40,-. Vi har allerede fått inn en del bestillinger på plass til bobiler, men vi har fortsatt plass til flere. Det er bare å ta kontakt så hjelper vi til. Vi har også hytter og rom ledige noen netter for de som ønsker seg en fjelltur.

I skibakken mangler vi litt snø for å kjøre heisen i øyeblikket, men får vi et snøfall skal vi få til forhold der igjen.

Påskeaften blir det påskeskirenn for store og små. Vi håper på mange blide fjes som tar seg rundt løypa for premie i mål.

Lørdag 8/4 blir det vafler og bålkokt kaffe i lavvoen fra kl 13 til kl 15. Ta turen innom for litt hygge.

God påske på Høgkjølen Fjellcamp!