Offisiell åpning av nye Knyken Skisenter

Nå nærmer det seg slutten med arbeidet med nye Knyken Skisenter. Etter god dugnadsjobb av folk i bygda står anlegget fram i full prakt. 5 hoppbakker med plast, 4,7 km rulleskiløype og skiskytterstadion med 30 blinker står nå og venter på å bli tatt i bruk. Det er ennå litt arbeid som gjenstår, men til helga er det offisiell åpning av anlegget. Sommerlekene 2012 vil pågå hele helga fra fredag 31/8 til søndag 2/9.

5 hoppbakker med plast vil gi helårs skihopping i Knyken

Sommerlekene består av konkurranser i hopp, kombinert, skiskyting og langrenn for ungdom fra 12-19 år (alder varierrer fra øvelse til øvelse). Lørdag er det også et "showrenn" for seniorer i rulleskiløypa hvor alle kan delta. Påmeldingen varer til en halvtime før start, så her er det bare å stille! Offisiell åpning av anlegget er lørdag 1/9 kl 12.30-13.30.

I alt 4,7 km med asfaltert rulleskiløype vil gi flotte treningsmuligheter for langrenn og skiskyting.

Besøk hjemmesida til Orkdal Idrettslag her for mer informasjon om arrangementet og program for helga. Benytt anledningen mens du likevel er på Høgkjølen Fjellcamp til å ta turen til nye Knyken Skisenter for en actionfull helg. Vi er heldige som har fått et så flott helårs vintersportssenter bare 20 min kjøring fra campingplassen!

Velkommen til Knyken Skisenter

Høsten har begynt å gjøre seg gjeldende på Høgkjølen, men det er fortsatt mulghet for å ta seg en bær- eller sopptur for de som vil ha en rolig helg på fjellet. Multer, blåbær og krekling står fortsatt modne i terrenget.

Lørdag 1/9 fra kl 13 til 15 blir det kaffe og vafler i lavvoen.