Nyttårsfeiring

Fyrverkeri på Høgkjølen i fjor.

Vi har hatt ei fin jul på Høgkjølen med flott vintervær og fine skiforhold. Det ser ut til at vi går mot ei ny fin helg med fint vintervær. Alle skiløypene er gode og det blir nykjørte løyper igjen på lørdag. Lurer du på om løypene er kjørt i det siste, så har vi GPS i løypemaskina som oppdaterer til Skimoods løypekart her. Alle er også velkommen til å ringe oss på tlf 417 68 386 med spørsmål om løyper, vær og føre eller andre henvendelser.

På nyttårsaften markerer vi overgangen til 2018 med tradisjonell nyttårsfeiring. Fra kl 23:00 blir det servering av pepperkaker og gløgg i lavvoen og god hygge rundt bålet. Er det noen som ønsker å sende opp fyrvekeri, lager vi som i fjor to skjermede oppskytingsplasser ved lavvoen slik at to og to kan skyte samtidig. All oppskyting skal skje ved midnatt og kun ved angitt plass. For at selve oppskytingen ikke skal ta alt for lang tid ville det være best om fyrverkeriet blir samlet på forhånd og skutt opp av 2-4 ansvarspersoner (to av gangen). På denne måten vil vi ivareta sikkerheten bedre. De som står for oppskytingen skal være kompetente og kjenne reglene for bruk av fyrverkeri og bruke vernebriller og egnet tennkilde (kan lånes av oss). Møt fram i god tid så kan vi hjelpe til med organisering. Første avfyring vil vi gjerne skal skje akkurat ved midnatt. 

Ta hensyn til folk og dyr som kanskje synes nyttårsfeiringen kan være skremmende. Håper alle får ei minneverdig nyttårsfeiring på Høgkjølen.

Vi ønsker alle våre gjester et riktig godt nytt år!