Nyttårsfeiring

Fyrverkeri på Høgkjølen i fjor.

Etter en del ruskevær i romjula ser det ut til at vi går mot litt mer vinterlige forhold i helga. Da håper vi det skal bli ei fin nyttårshelg på Høgkjølen. Som seg hør og bør markerer vi overgangen til 2017 med tradisjonell nyttårsfeiring. For de som ønsker å sende opp fyrvekeri, lager vi som i fjor to skjermede oppskytingsplasser ved lavvoen slik at to og to kan skyte samtidig. For at selve oppskytingen ikke skal ta alt for lang tid ville det være best om fyrverkeriet blir samlet på forhånd og skutt opp av 2-4 ansvarspersoner (to av gangen). På denne måten vil vi ivareta sikkerheten bedre. De som står for oppskytingen skal være kompetente og kjenne reglene for bruk av fyrverkeri og bruke vernebriller og egnet tennkilde (kan lånes av oss). Møt fram i god tid så kan vi hjelpe til med organisering. Første avfyring vil vi gjerne skal skje akkurat ved midnatt.

Det blir fyrt i bålpanna og vi serverer gløgg og pepperkaker ved midnatt. Lavvoen står til disposisjon for alle som ønsker. Håper alle får en minneverdig nyttårsfeiring.

Ta hensyn til folk og dyr som kanskje synes nyttårsfeiringen kan være skremmende.

Vi har desverre ikke skispor etter været de siste dagene, men vi håper at værmeldinga slår til og at det blir skiføre rett over helga.

Vi ønsker alle våre gjester et riktig godt nytt år!