Nyttårsfeiring

Vinterstemning

Vi nærmer oss slutten på året 2015 og som seg hør og bør markerer vi overgangen til nytt år med tradisjonell nyttårsfeiring. For de som ønsker å sende opp fyrvekeri, lager vi som i fjor to skjermede oppskytingsplasser ved lavvoen slik at to og to kan skyte samtidig. For at selve oppskytingen ikke skal ta alt for lang tid ville det være best om fyrverkeriet blir samlet på forhånd og skutt opp av 2-4 ansvarspersoner (to av gangen). På denne måten vil vi ivareta sikkerheten bedre. De som står for oppskytingen skal være kompetente og kjenne reglene for bruk av fyrverkeri også bruke vernebriller og egnet tennkilde (kan lånes av oss). Møt fram i god tid så kan vi hjelpe til med organisering. Første avfyring vil vi gjerne skal skje akkurat ved midnatt.

Hvis det er noen som ønsker å sende opp fyrverkeri tidligere pga av små barn, vil vi at dette skal skje felles på samme sted og etter samme retningslinjer kl 19.00. Om barna kommer til oppskytingen ved midnatt dropper vi oppskyting kl 19.00. Dette avklarer vi på dagen med barnefamiliene som tilbringer nyttår på Høgkjølen.

Det blir fyrt i bålpanna til begge oppskytningene. Til markeringa ved midnatt serverer vi gløgg og pepperkaker. Lavvoen står til disposisjon for alle som ønsker. Håper alle får en minneverdig nyttårsfeiring.

Ta hensyn til folk og dyr som kanskje synes nyttårsfeiringen kan være skremmende

Det er fine skiforhold og vi vil minne om turbokkonkurransen til mobilmasta. Skiløypa er nå også kjørt dit. For løypekart følg denne linken. Det er satt spor i alle løypene unttatt runden oppom Blomlihytta som er grunnpreparert.

Vi ønsker alle våre gjester et riktig godt nytt år!