Nyttårsfeiring

Året 2014 går snart over i historien og som seg hør og bør markerer vi overgangen til nytt år med tradisjonell nyttårsfeiring. For de som ønsker å sende opp fyrvekeri, lager vi to skjermede oppskytingsplasser ved lavvoen slik at to og to kan skyte samtidig. For at selve oppskytingen ikke skal ta alt for lang tid ville det være best om fyrverkeriet blir samlet på forhånd og skutt opp av 2-6 ansvarspersoner (to av gangen). På denne måten vil vi ivareta sikkerheten bedre. De som står for oppskytingen skal også bruke vernebriller og egnet tennkilde (kan lånes av oss). Møt fram i god tid så kan vi hjelpe til med organisering. Første avfyring vil vi gjerne skal skje akkurat ved midnatt.

For de som ønsker å sende opp fyrverkeri tidligere pga av små barn, vil vi at dette skal skje felles på samme sted og etter samme retningslinjer kl 19.00.

Det blir fyrt i bålpanna til begge oppskytningene. Til markeringa ved midnatt serverer vi gløgg og pepperkaker. Lavvoen står til disposisjon for alle som ønsker. Håper alle får en minneverdig nyttårsfeiring.

Ta hensyn til folk og dyr som kanskje synes nyttårsfeiringen kan være skremmende

Vi har fått mye snø på Høgkjølen og skiløper kjøres i gamlevegen, opp til Blomlihytta og til mobilmasta (turbok). For løypekart følg denne linken.

Vi ønsker alle våre gjester et riktig godt nytt år!