Nye E39 Høgkjølen-Harangen er åpnet!

Nå er nye E39 Høgkjølen-Harangen åpnet! Det ble et fint arrangement rundt åpningen av nyveien selv om uværet "Roar" herjet i området. Etter taler og kulturelle innslag klippet statssekretær Tom Cato Karlsen båndet og erklærte veien for åpnet. Veteranbiler fra Orkdal fikk æren av å kjøre først over den nye strekningen av E39. Vi er svært fornøyde med arbeidet som er blitt gjort i området rundt oss her på Høgkjølen Fjellcamp og vil spesielt takke entreprenør Johs Syltern AS og Statens Veivesen for god behandling av oss naboer til veianlegget. Nå skulle det bli en lettere vei å kjøre til og fra Høgkjølen for de som ferdes i retning Trondheim. Flere medier var tilstede for å dekke begivenheten og de kan sees ved å følge linkene til:

NRK - Nå er E39 åpnet på Høgkjølen

Avisa-ST - Her åpnes nye E39 

Avisa-ST - Bildeserie

Søvesten - Åpning i ruskevær

Veteranbiler fra Orkdal fikk æren av å kjøre først over den nye veistrekningenDet var mange oppmøtte til åpningen av nye E39 i ruskeværet "Roar" på Høgkjølen

Høstferien i området starter i helga og vi håper at mange tar turen til Høgkjølen Fjellcamp i ferien. Langtidsvarselet til yr.no er veldig godt og det ser ut til å bli veldig fin høststemning i fjellet med flotte høstfarger. Lørdag 3/10 fra kl 13-15 blir det vafler og bålkokt kaffe i lavvoen.  Ta turen for kaffe og litt hygge.

Bålkokt kaffe og vafler i lavvoen lørdagDet er flott å ta seg en fjelltur i slike høstfarger