Ny hjemmeside!

Da har vi endelig offentliggjort vår nye hjemmeside! Håper den blir vel mottatt og at dette blir et nyttig verktøy for alle som er tilknyttet Høgkjølen Fjellcamp. Tusen takk til Røste Dataconsult som har laget siden for oss! Vi beklager eventuelle problemer som har oppstått med epost og hjemmeside den siste uken mens vi har overført epost og hjemmeside til det nye systemet. Men nå er alt i orden og vi håper folk vil benytte seg av den nye siden.

Siden har en rekke oppdateringer i forhold til den gamle, som vi har blitt svært fornøyd med. Vi har blant annet fått en nyhetsspalte på høyre side hvor de nyeste nyhetene blir liggenede. Arkiverte nyheter finner man ved å klikke på nyhetsarkiv i menyen. Klikker man seg inn på nyhetene kan man lese hele artikkelen. Vi kan nå oppdatere nyhetene med bilder, noe som vil være nyttig ved blant annet vær og føremeldinger når vinteren kommer på dør. Deler av siden er også oversatt til engelsk og tysk for våre utenlandske sommergjester og vi har fått et bildegalleri som etterhvert vil bli oppdatert med album med bilder fra aktiviteter på plassen.

Ta en titt rundt på siden så vil dere se store forbedringer fra den gamle. Fortell gjerne om siden til kjente og ukjente så kanskje det dukker opp nye venner på Høgkjølen Fjellcamp! Fortsatt god sommer!

Dobbel regnbue over lavvoen