Julegrøt

Nå går adventstida mot slutten og det er ikke lenge før vi skal ringe jula inn. Det har vært mye vind på Høgkjølen en periode, men de siste dagene har vi hatt fint vintervær. Forrige helg var spesielt fin med fullmåne og nordlys som lyste opp fjellet. Vi ønsker å skape litt førjulstemning også her på Høgkjølen. Lørdag 21/12 fyrer vi i lavvoen og serverer julegrøt, saft og bålkokt kaffe fra kl 13 til kl 15. Spis og drikk så mye du vil for kr 50,-. Hvem finner mandelen i grøten?

Ellers har vi fortsatt fine skiforhold. Vi har kjørt opp en litt lengre runde nordover myra mot Kneppfjellet og ned Dorodalen. Vi kjører opp igjen i helga ved behov. Kart over hva som er kjørt til nå kan du finne hos GuleSider ved å følge denne linken her. Ta kontakt for spørsmål om vær og føre. Tlf.: 417 68 386. Det er også flotte skareforhold og man kan gå på ski nesten over alt. Anbefaler alle å benytte muligheten til å ta seg en tur på skaren. Bare vær forsiktig så man ikke blir liggende med beinbrudd langt inne på fjellet. Husk fjellvettreglene.

Vi ønsker alle ei god helg og håper at mange tar seg tid i førjulsstrida til å ta en tur til Høgkjølen for litt julegrøt og hygge!

Nykjørte spor

Team Knyken på skaretur til Steinbruddet