Høstferie

Vi har kommet godt inn i høsteferien og mange har valgt å legge den til her hos oss på Høgkjølen. Det er flotte høstfarger i fjellet og alt ligger til rette for fine turer og aktivitet på og rundt campingplassen. Det går fort mot vinter, men enn så lenge er det gode muligheter for fotball- og basketballkamper og aktivitet på lekeplassen.

For soppentustiastene er det et flott år, og skogen har vært et virkelig godt matkammer i år. Legger ved et par bilder av kantareller og traktkantareller noen av våre faste campere har funnet, mens de har vært her. Minner også om våre turforslag som ligger ute på UT.no sin hjemmeside og app. Husk at det er storvilltjakt i området for tiden så vis hensyn til jegerne som gjerne er ute tidlig om morgenen.

TraktkantarellerKantareller

Om noen ønsker å ta seg en tur til oss for drop-in så har vi ledige hytter og rom, og god plass til bobiler og campingvogner. Ta kontakt på tlf. 417 68 386 for bestilling av hytter og rom.

Hvis du vurderer helårsplass finnes det også noen plasser både med og uten spikertelt til salgs. Vi viser deg gjerne rundt. Ring oss gjerne på 417 68 386, eller ta en tur innom resepsjonen.

I morgen, lørdag 14.oktober, fyrer vi opp i lavvoen og server vafler og bålkokt kaffe mellom kl 13 og 15. Ønsker alle velkommen til litt høsthygge i lavvoen!

Ha ei flott helg på Høgkjølen Fjellcamp!