Høstferie

Bonso på tur til Eggatjønna

Fra førstekommende helg starter høstferien i området. Vi håper at mange legger turen til Høgkjølen i høstferien og nyter de fine høstdagene vi har her oppe. Lørdag 8/10 blir det salg av stekte vafler og bålkokt kaffe i lavvoen og håper så mange som mulig stikker innom for en liten hyggestund nå i begynnelsen av høstferien. Det blir som vanlig mellom kl 13 og 15 slik at det er mulig å få seg en tur ut i marka enten før eller etter.

Det er fine forhold for å ta seg en høsttur til Eggatjønna, Svartbekkdalsbruna, Selmotjønnet eller Steinbruddet. Vi har flere turforslag liggende ute på UT.no.

Nå som vinteren nærmer seg så er det også på tide å forberede at snøen snart kommer. Sørg for at det er ryddig rundt vognene og at det ikke ligger løse gjenstander rundt omkring. Merk utstikkende drag og plattinger med brøytestikker slik at de ikke blir påkjørt ved brøyting gjennom vinteren. Brøytestikker kan fås ved resepsjonen. Sørg også for at strømkablene er hele og godkjent for utendørsbruk og at de ikke henger stramt inn i strømskapene. 

Ønsker alle en fin høstferie og velkommen til Høgkjølen Fjellcamp!