Høstferie

Tursti Høgkjølen-Steinbruddet

Nå nærmer det seg slutten av høstferieuka. På lørdag 14/10 koker vi kaffe og steker vafler i lavvoen og håper så mange som mulig stikker innom for en liten hyggestund. Det blir som vanlig mellom kl 13 og 15 slik at det er mulig å få seg en tur ut i marka enten før eller etter. Eggatjønna, Svartbekkdalsbruna og Selmotjønnet er fine turmål. For de som vil ha en lengre tur, anbefaler vi å prøve den nye stien (også mulig med sykkel) som forbinder Fossetervegen med Steinbruddsvegen. Den gjør det mulig å komme seg lett helt opp til Steinbruddet. Det er ca 9,5 km fra Høgkjølen til Steinbruddet. Kart og turbeskrivelse er ikke ferdig, men spør oss så kan vi forklare. Du kan se et utklipp av et omtrentlig kart over stien i bildet.

Vinnerne av turkonkurransen til Masta kan hente sine premier i resepsjonen og ny konkurranse er allerede i gang. Vinnere ble i klasse under 7 år Noah Lambertsen med 4 turer, i klasse 7-12 år Joakim Buvarp med 12 turer og i klasse 13 år og eldre Reidar Næss med 50 turer.

Ellers ber vi om at alle merker hjørner på lave rekkverk og plattinger samt utstikkende drag før snøen kommer. Brøytestikker finnes ved hovedhuset. Sjekk også at strømkabelen ligger riktig og har litt slakk inn mot strømkassa. Kun 2,5 mm2 kabel er tillatt.