Høsttur

Lørdag 4/11 tar vi en ny felles høsttur til Selmotjønna. Vi tar med oss bålkjelen og går de ca. 3 km fra campingen inn til Selmotjønna. Selmotjønna ligger et lite stykke øst langs gamleveien og det skal være lett å gå for liten og stor. Turforslaget vårt dit med beskrivelse og bilder ligger under vår konto på UT.no. Ønsker man å kutte litt på turen, går det an å parkere på Statens Vegvesens parkering der gamleveien krysser E39. Ved Selmotjønna fyrer vi bål og tar en god rast før vi går tilbake. Vi spanderer bålkokt kaffe og saft, så er det fritt fram til å ta med pølser eller lignende til å grille på bålet.

Vi går fra campingen kl 11. Oppmøte utenfor resepsjonen. Selve turen regner vi med tar drøye 3-4 timer med pause. Håper på en hyggelig fottur før vi kan finne fram skiene!

Har man en skøyteentustiast i familien kan vi anbefale isen på dammen på myra bak nedre sanitærbygg. Der har det virkelig blitt et fint solid islag den siste uka. Det er bare å ta med seg skøytene for litt aktivitet på campingen nå på senhøsten.

Ønsker alle ei riktig god helg!

Bålkos ved SelmotjønnaHockeyis