Høstferie

Høgkjølen står kledd i all sin høstprakt og vi er klar for høstferie. Værmeldingen ser veldig lovende ut og vi håper å se mange utnytte finværet her hos oss. Det har vært noe mindre oppdateringer fra oss den siste tiden siden vi har vært opptatt med bygging av ny lavvo. Den gamle lavvoen er revet og den nye begynner å ta form. Vi gleder oss til å ta fram igjen svartkjelen og fyre opp i den nye lavvoen etterhvert når den står klar.

Det jobbes fort med vegprosjektet E39 Harangen-Høgkjølen. Skiundergangen er på det nærmeste ferdig og i løpet av høsten vil det bli lagt asfalt på strekningen hvor det har vært omkjøring innom plassen vår.

Vi minner om at nå som høsten er her kan også høststormene komme. Vi fikk en liten forsmak forrige helg med kuling og regnvær. Vi tok en runde og ryddet løse gjenstander som stod utenfor vognene, og det var flere som ikke hadde sikret tilstrekkelig. Vi håper alle sikrer plassene sine før de forlater plassen slik at vi slipper at flygende løse gjenstander skader vogner.

Vi ønsker alle en god høstferie så sees vi til fjells!