Høstferie

Høstferien står for tur og vi håper at mange legger ferien her hos oss på Høgkjølen. Det er flotte høstfarger i fjellet og alt ligger til rette for fine turer og aktivitet på og rundt campingplassen. Det går fort mot vinter, men enn så lenge er det gode muligheter for fotball- og basketballkamper og aktivitet på lekeplassen.

Turstien til Eggatjønna har fått et lite ansiktsløft i sommer/høst og det skal tilrettelegges litt mer på den over vinteren. Stien mellom Fossætervegen og Steinbruddvegen er ferdig gruset så nå kommer man seg fint fram både med sykkel og til fots til Steinbruddet. Derfra har man fint utgangspunkt til turer vider innover i fjellet eller opp på Omnsfjellet. Vi har turforslag liggende ute på appen og nettstedet UT.no. Der vil vi oppdatere med flere turforslag etterhvert. Husk at det er storvilltjakt i området for tiden så vis hensyn til jegerne som gjerne er ute tidlig om morgenen.

Koselig i gapahuken ved EggatjønnaTurstien til Eggatjønna har blitt oppgradert i partier

Om noen ønsker å ta seg en tur til oss for drop-in så har vi ledige hytter og rom, og god plass til bobiler og campingvogner. Ta kontakt på tlf. 417 68 386 for bestilling av hytter og rom.

Hvis du vurderer helårsplass finnes det også noen plasser både med og uten spikertelt til salgs. Vi viser deg gjerne rundt.

Landet har åpnet igjen etter restriksjonene rundt koronasituasjonen, men vi oppfordrer til at vi tar lærdom fra den siste tiden og viderefører god hygiene og renslighet i sanitærbyggene.

For dere som har helårsplass benytter vi anledningen til å be alle om å merke hjørner på lave rekkverk og plattinger samt utstikkende drag på campingvognene før snøen kommer. Brøytestikker finnes ved hovedhuset. Sjekk også at strømkabelen ligger riktig og har litt slakk inn mot strømkassa. Kun 2,5 mm2 kabel er tillatt. Rydd også opp rundt vognene slik at det ikke er noe som kan tas av vinden eller snø ned nå når været skifter utover høsten.

Minner om at vi har propan og ved til salgs. Bare ta kontakt i hovedhuset så hjelper vi deg.

Alle er velkommen til ei fin høstferieuke på Høgkjølen Fjellcamp!

Flott utsikt fra gapahuken ved EggatjønnaTursti til Eggatjønna