Høstferie

Høstferien står for tur, og på Høgkjølen ser det ut til at det blir ei flott uke. Det er sprakende høstfarger i fjellet og været har vært veldig fint de siste dagene. Bærsesongen er på hell, men det er fortsatt mulig å finne godt med både blåbær, tyttebær og krekling. Eller bare gå en tur og nyte den fine naturen. Spør oss gjerne om turforslag. 

Om noen ønsker å ta seg en tur til oss for drop-in så har vi ledige hytter og rom, og god plass til bobiler og campingvogner. Ta kontakt på tlf. 417 68 386 for bestilling av hytter og rom.

Hvis du vurderer helårsplass finnes det også noen plasser både med og uten spikertelt til salgs. Vi viser deg gjerne rundt.

Husk å være nøye med hygiene og ellers følge anbefalingene fra myndighetene vedrørende Covid-19-situasjonen.

For dere som har helårsplass benytter anledningen til å be alle om å merke hjørner på lave rekkverk og plattinger samt utstikkende drag på campingvognene før snøen kommer. Brøytestikker finnes ved hovedhuset. Sjekk også at strømkabelen ligger riktig og har litt slakk inn mot strømkassa. Kun 2,5 mm2 kabel er tillatt. Rydd også opp rundt vognene slik at det ikke er noe som kan tas av vinden eller snø ned nå når været skifter utover høsten.

Minner om at vi har propan og ved til salgs. Bare ta kontakt i hovedhuset så hjelper vi deg.

Alle er velkommen til ei fin høstferieuke på Høgkjølen Fjellcamp!

Bonso koser seg i høstsolaTa turen til Høgkjølen i høstferien