Høstferie

Vi går mot høstferieuke og værmeldinga til yr.no spår flott høstvær! Det er sprakende høstfarger i fjellet om dagen, og det ligger fortsatt igjen litt snø på toppene etter snøværet tidligere denne uka. 

Om noen ønsker å ta seg en tur til oss for drop-in så har vi ledige hytter og rom, og god plass til bobiler og campingvogner. Ta kontakt på tlf. 417 68 386 for bestilling av hytter og rom.

Da det er mange som tar turen til Høgkjølen i høstferien benytter vi anledningen til å be alle om å merker hjørner på lave rekkverk og plattinger samt utstikkende drag på campingvognene før snøen kommer. Brøytestikker finnes ved hovedhuset. Sjekk også at strømkabelen ligger riktig og har litt slakk inn mot strømkassa. Kun 2,5 mm2 kabel er tillatt. Rydd også opp rundt vognene slik at det ikke er noe som kan tas av vinden eller snø ned nå når været skifter utover høsten.

Nå som frosten har begynt å komme om natta, minner vi også om at vi har propan og ved til salgs. Bare ta kontakt i hovedhuset så hjelper vi deg.

Lørdag 5/10 blir det vafler og bålkokt kaffe i lavvoen fra kl 13 til kl 15. Ta turen innom for litt hygge på en flott høstdag!

Alle er velkommen til ei fin høstferieuke på Høgkjølen!

Bonso koser seg i høstsolaTa turen til Høgkjølen i høstferien