Fra Hong Kong til Høgkjølen Fjellcamp

Sommeren har kommet over oss selv om været ikke helt har vært med på det. Stadig flere drop-in turister fra hele verden tar turen innom oss her på Høgkjølen Fjellcamp. I natt hadde vi besøk av et par som nok har hatt den lengste reisen med bil hit til oss. De har allerede kjørt 14 000 km med bil fra Hong Kong via Mongolia, Russland og Nordkapp. Innen de er hjemme regner de med å ha kjørt 40 000 km etter en rundtur i Europa.

Simon Cheung og Miao Wei skal tilbakelegge rundt 40 000 km med bilen sin t/r Hong Kong

Fire nasjoner var representert på plassen i natt. Denne franskmannen hadde bygget sin egen campingvogn til sin Ural motorsykkel med sidevogn. Ironisk nok er han selv forhandler av bobiler i Franrike. Det er ikke alltid komfort gir den beste sjarmen på reise gjennom Europa.

Denne franskmannen har bygget sitt eget lille krypinn til motorsykkelen.

God plass til to i denne campingvogna

Denne helga er det Fjordkulturdagan på Vinjeøra. Et årlig arrangement som er verdt å få med seg! For mer informasjon besøk hjemmesida deres www.fjordkulturdagan.no.

Neste helg tar vi St. Hansaften på forskudd og feirer den sammen med Norsk 2CV Klubb som igjen har valgt å legge sitt "Treff på midten" hit til oss. Det blir ei helg med en del aktiviteter. Lørdag kveld blir det grilling for alle og 2CV klubben har invitert trubadur Egil Enge til å spille i lavvoen. Program for helga blir lagt ut her på hjemmesida om noen dager.

God helg!

PS: Værmeldinga for helga er endelig god!