Bilder fra St.Hans-helga med 2CV treff

Det ble en meget flott helg på Høgkjølen. I forbindelse med St.Hans-helga hadde Norsk 2CV klubb "Treff på midten" her hos oss på Høgkjølen. 11 biler fra fjern og nær møtte opp og skapte liv på plassen. Det var mange av våre faste campere som også kom for å tilbringe St.Hans-helga på Høgkjølen og bidro til god stemning. Litt regn i starten av helga var ingen hindring og da det ble opphold på lørdags ettermiddagen ble det riktig så bra.

De oppmøtte til "Treff på midten" linet opp ved lavvoen

På lørdag formiddag var Norsk 2CV klubb ute på en kjøretur i området. Da de kom tilbake var det en publikumskonkurranse for alle gjestene på plassen før det dro igang med en konkurranse for alle bilene med mange tilskuere. Det ble et riktig artig innslag hvor bilene måtte igjennom blindeslalom, bilvippe og hjulkasting.

Gamle og unge hadde det artig med publikumskonkurranse

En av øvelsene var å ballansere bilen på ei bilvippe

På kvelden samlet alle seg ved lavvoen for grilling og sosialt samvær. Det ble også holdt premieutdeling for konkurransene først på dagen samt turbokkonkurransen vi hadde gående i hele vinter. Vinnerne i turbokkonkurransen var: Ylva Rui (6) og Espen Kvikne (6), Nils Ole Hjelen (12), og John Johansen (56). Nils Ole Hjelen ble i tillegg til klassevinner også totalvinner med hele 60 turer opp til mobilmasta. Uttrekkspremien gikk til Gerd Johansen som etter mange turer opp til masta hadde gode odds for å vinne. De som ikke var til stede kan hente premiene sine i hovedhuset. Vinner av publikumskonkurransen ble Aurora Grøthe (1) som nok hadde god hjelp av familien.  Vinner av bilkonkurransen ble Martin Skwirzynski fra Sverige. Gratulerer til alle vinnere! Etter grilling og premieutdeling ble det fyring av St.Hans-bål, dans på dansegulvet Norsk 2CV klubb hadde med seg og sosialt samvær utover kvelden.

Nils Ole Hjelen hadde flere turer enn samtlige opp til turboka ved mobilmasta i vinter

Vinner av publikumskonkurransen ble Aurora Grøthe, nok med litt hjel av familien

Det ligger flere bilder fra helga ute i bildegalleriet under "Sommer 2013". Under ligger fasiten fra publikumskonkurransen for de som har grublet lenge på hva de riktige svarene var.

Fasit publikumskonkurransen side 1

Fasit publikumskonkurransen side 2