Bærsesong

Det har vært en fin sommer på Høgkjølen. Nå har bærene begynt å bli modene og det ser ut til å være en god bærsesong. I terrenget finner man multer, blåbær og krekling, og etterhvert blir det nok tyttebær også. For soppkjennerne ser det også ut til å være en god sesong til å plukke sopp.

Turbokkonkurransen på Masta ble avsluttet 28/6. Vinnere for sesongen 2019/2020 ble delt mellom Tiril og Vilde Hansteen Vikestad i klasse under 7 år, Martin Åsegg Nikolaisen i klasse 7-13 år og Hans Ole Indrehaug i klasse 13 år og eldre. Hans Ole hadde 39 turer selv med litt amputert mars og april pga. Covid-19. Vi gratulerer og premier hentes i hovedhuset på Høgkjølen! Boka blir lagt ut igjen på Masta nå og ny konkurranse har startet!

Campingen er i drift som normalt og vi har en del drop-in besøk. Vi har ledige hytter og god plass for bobiler om man ønsker seg en tur i fjellet. Faste campere begynner å dukke opp igjen etter å ha hatt med vogna på veien. Det virker som smitten av Covid-19 begynner å komme under kontroll for myndighetene, men vi oppfordre fortsatt våre gjester til å være nøye med renhold og smittevern. Vi ønsker å fortsette med god hygiene i sanitærbyggene og at folk holder avstand. Vask hender godt og unngå nærkontakt med andre. Vi fortsetter tiltaket vårt med at barn er kun tillatt med følge av foreldre på toalett og dusj og barn er ikke tillatt på kjøkkenet. Ellers ønsker vi alle noen flotte sensommerdager på Høgkjølen!

Tursti til SvartbekkdalsbrunaDet er mye bær i terrenget