Bærplukking og Toppidrettsveka

Det har vært en fin sommer på Høgkjølen og vi har kost oss med alle som har feriert her hos oss. Nå nærmer høsten seg og det kan vi se på det store matfatet som har dukket opp ute i skogen og på myrene. Det ser ut til å være et godt bærår og vi har allerede kunnet plukke molter i ei uke nå, og det ser ut til å være mye igjen. Også blåbær og krekling ser ut til å være modent. Her hos oss har vi hvertfall sikra oss multekremen for julekvelden.

Multekremen sikra for julekvelden

Det er litt som skjer i tida framover. På torsdag 8. august braker Toppidrettsveka løs med prolog i Nye Knyken! Store deler av langrennseliten fra hele verden dukker opp til start for rullskirenn i det flotte nye anlegget i Knyken, bare 15min å kjøre fra Høgkjølen Fjellcamp mot Fannrem. Det kommer til å bli mange store stjerner og kjente fjes, så her må man kjenne sin besøkelsestid. Arrangørene håper på 4-5000 tilskuere, så her blir det liv! Mer informasjon kan du finne hos Toppidrettsveka sin egen hjemmeside www.toppidrettsveka.no eller mer spesifikt om torsdagen med informasjon til publikum hos Knyken sin egen hjemmeside www.knyken.no. Arrangementet flytter seg så til Aure på fredag for så å avslutte i Kristiansund i helga.

Minner også om at det helga 7.-8. september er Skoglyfarmen i Svorkbygda. Dette blir ei familiehelg med bedriftskamp, grendastrid og morro for store og små. Det vil også være fest med liveband på lørdagskvelden. Kommer tilbake med mer informasjon, men sett av helga. Svorkbygda Ungdomshus ligger rett nede i svingen bare 5 km fra Høgkjølen Fjellcamp. Følg linken her for facebookinvitasjonen til arrangementet.

Håper alle nyter siste rest av sommeren på Høgkjølen Fjellcamp!