17.mai på Høgkjølen

Da står 17.mai helga for tur og vi håper mange benytter anledningen til å feire den her hos oss på Høgkjølen. Vi har ikke noe eget program på campingplassen, men vi slenger oss med på feiringa til Svorkbygda Ungdomslags ved Ungdomshuset. Her er deler av programmet deres:

Det vil bli tradisjonell 17.mai feiring fra kl.14.00 Salg av middag, kaffe og kaker.
Kl. 20.00 Premiere på Svorkbygda Teaterlag oppsetning av "Kona eller livet” av Roy Cooney. Barnelaget vil varme opp med noen smakebiter fra forestillingen ”Barnelaget i Hollywood”. Billetter kan kjøpes på Best Fannrem.


Kort om handlingen av "Kona eller livet"
Dette er historien om drosjesjåføren Steinar som lever et hektisk liv.Steinar bedriver flerkoneri med to stykker, på hver...t sitt sted. Det er bare ett problem – konene vet ikke om hverandre. Dette går helt greit, inntil han griper inn i et ran med påfølgende hjerterystelse og påfølgende politietterforskning. Da er alle konfliktene i gang. Her er det forklaringer og bortforklaringer til koner, politifolk og nysgjerrige naboer, og med seg i alle bortforklaringene får bigamisten sin beste venn med, som også har vært uvitende om denne doble seksutfoldelsen til den virile drosjesjåføren.

Ellers har det vært mange som har besøkt vår turkasse ved mobilmasta i år. Både små og store har vært flittige til å skrive navnene sine i boka. Det er fortsatt muligheter til å ta turen og skrive seg inn for å være med i konkurransen om premier. Boka blir tatt inn i pinsehelga og vinnere blir da kåret.