Aktiviteter

Stor lavvo

Vi har en stor lavvo med plass til opp til 80 personer som står åpen for våre kunder. Lavvoen benyttes som samlingspunkt for arrangementer som pinse, St. Hans, kaffe- og vaffelsalg i helgene og annet.

Se bilder…

Flott lekeområde

Vi har et stort lekeområde med blant annet 2 trampoliner, stor lekebåt, pyramide, disser, rutsjebane, volleyball-, basketball-, fotball- og skotthyllbane. Gratis utlån av utstyr til ballaktiviteter og skotthyll.

Se bilder…

Stor badekulp

Vi har en stor badekulp i tilknytning til campingplassen. Kort gangavstand.

Se bilder…

Akebakke med skitrekk

Et liten akebakke med skitrekk er til gratis bruk for våre gjester. Skitrekket er i drift etter pågang i helgene om vinteren.

Se bilder…

Gode fiske-, jakt- og bademuligeheter

Området ligger i naturskjønne omgivelser. Oppmerket sti til fiskevannet Eggatjønna, som er i kort gangavstand fra campingplassen. Flere fiskevann i umiddelbar nærhet.

Se bilder…

Tur- og bærterreng

Et utmerket tur- og bærterreng som passer godt for en familietur, men også for de som ønsker mer utfordring ved å bruke fjellene rundt oss. Mange varder og fjelltopper står bare å venter på å få besøk. På flere av dem er det kasse med besøksbok.

Se bilder…

Skiterreng

Barnevennlig skiterreng med oppkjørte løyper rett fra plassen. Merket løyper ut fra begge sider av vegen. Vi tar forbehold om vær og føreforhold. Parkering for dagsturister på plassen mot parkeringsavgift kr 40,- per dag.

Se bilder…

Sykkel

Det er flere muligheter for både landeveg og terrengsykling.

Se bilder…

Kultur og idrett

Det er mye som skjer i kort kjøreavstand fra campingplassen. Svorkbygda Ungdomslag har jevnlig arrangementer i bygda. Knyken Skisenter har god tilbud for vinter og sommersport. Det er mye som skjer i Fannrem og Orkdal. Ta en titt for utvalgte lenker under ”Lenker” i hovedmenyen. Vi vil holde oppdatert om arrangementer i nærområdet under ”Nyheter”.

Se bilder…